Santa Ana Gin

Santa Ana Gin

Roaring 20's event met Santa Ana Gin

Santa Ana Gin is gemaakt van Filipijnse plantaardige ingrediënten en is geschikt om puur te drinken en voor gebruik in cocktails. De naam Santa Ana en het design van de fles herinneren aan de pracht van de Filipijnse Art Deco-beweging. Santa Ana brengt de weelde en het optimisme van de iconische jaren 1920 terug naar de 21e eeuw.

SA11
SA2
SA3
SA4
SA5
SA6
SA7

Doel

De Nederlandse consument attenderen op een gloednieuwe gin op de markt via kranten, tijdschriften, bloggers en influencers.

Campagne

We organiseerden een lanceringsevent, compleet in de stijl van Santa Ana Gin. We namen pers en influencers mee terug in de tijd naar de jaren twintig en het legendarische Santa Ana Cabaret. Ter aanvullingen verstuurden we een persbericht over het nieuwe product en contacten we relevante pers persoonlijk.

Resultaat

Een spetterende avond voor onze waardevolle pers- en influencercontacten. Een social media bereik van ruim 250.000 volgers op de avond zelf, met daarnaast een veelvoud aan gratis publicaties in zowel print als online media in de drinks en lifestyle categorie.