So Vegan So Fine

So Vegan So Fine

Vegan picknick met chocoladepasta

Al meer dan 130 jaar maakt familiebedrijf Brinkers de lekkerste chocoladepasta’s, zoals So Vegan So Fine. Deze chocoladepasta’s zijn vegan, biologisch, fairtrade, palmolievrij, sojavrij en glutenvrij. Verkrijgbaar bij Jumbo en Albert Heijn in maar liefst 6 zinderende smaken, waaronder pure chocolade, hazelnoot, walnoot en witte kokos. Dat mag de Nederlander weten!

SVSF
SVSF1
SVSF2
SVSF3
SVSF4
SVSF5

Doel

Het creëren van aanvullende zichtbaarheid voor de picknick campagne via online en offline media en het vergroten van de naamsbekendheid van dit vegan chocolademerk.

Campagne

Een geïntegreerde pr campagne rondom het picknick thema, met chocolade als hoofdingrediënt. Binnen dit thema ontwikkelden we een campagneconcept met diverse communicatieboodschappen en vervolgacties.

Zo werd een selectie van twintig relevante influencers verrast met een picture perfect picknickmand. Daarnaast coördineerden we diverse betaalde samenwerkingen en ontvingen journalisten alle smaken die ze maar wilden proeven.

Resultaat

Meer dan 50 publicaties, waaronder Telegraaf Vrouw, V’gan, 50+ Magazine en bij vele (food)influencers. Met een online bereik van ruim 280.000 consumenten en een printbereik van meer dan 900.000 lezers, smeren Nederlanders met de vegan spreads van So Vegan So Fine.